Registrera dig
Selector 600x400 69

Ditt magiska liv

Skapa ett liv med mer
GLÄDJE • ENERGI • KÄRLEK • TACKSAMHET • ÖVERFLÖD
 • En utbildning för stärkt livsstil
  Ditt magiska liv ger dig verktyg och tekniker för att skapa en livsstil som ger dig möjlighet att klara vardagens alla utmaningar och samtidigt njuta av livet
 • 5 kurstillfällen anpassade efter årstiden 
  Ditt magiska liv består av 5 kurstillfällen, anpassade till årstiden och de fysiska och mentala förutsättningar som råder för utvald årstid
 • Boka alla 5 delkurserna för maximal effekt
  Boka enskild kurs, eller boka alla 5 för maximal effekt, till bästa möjliga kostnad
 • 5 kurstillfällen ger Certifkat på genomförd utbildning
  Efter att ha deltagit i samtliga 5 delkurser får du ett certifikat som visar genomförrd utbildning 
 • Steg-för-steg program om hur du skapar och bibehåller fysisk och mental hälsa
  Tydligt program som garanterat skapar önskade resultat
 • Arbetsbok med träningsprogram och övningar
  Varje kurstillfälle har sin separata arbetsbok med fysiska och mentala övningar, så att du kan upprepa övningarna hemma - och skapa resultaten
Selector 600x400 11
Feedom Success 600x400 92
Feedom Success 600x400 88
Feedom Success 600x400 70
Feedom Success 600x400 23
Feedom Success 600x400 22
 
 

Ditt magiska liv

Kort sammanfattning - Ditt magiska liv

Ditt magiska liv är en serie om 5 utbildningstillfällen, anpassade efter årests skiftningar och den påverkan detta har på dig som individ.

Genom att varva teori med praktik får du lära dig om hur du med enkla, lustfyllda övningar kan stärka din hälsa i Kropp, Själ & Sinne. Du får bland annat lära dig hur du kan fylla din vardag med glädje, energi och tacksamhet.
Du får med dig vårt steg-för-steg program, vilket hjälper dig att komma igång och att bibehålla dina nya goda vanor, så att du kan fira dina segrar och njuta av resultatet—varje dag!

Utbildningen består av 5 delar; Vår, Sommar, Sensommar, Höst och Vinter, vilka är fördelade över ett helt år. Det gör att du hinner förankra dina kunskaper och göra dem till en del i ditt liv. Allt för att du ska få varaktiga resultat.


Beskrivning - Ditt magiska liv

Ditt magiska liv är en utbildning, en serie om 5 kurstillfällen, som är framtagen enbart för din möjlighet att kunna förändra ditt liv om du vill, men framför allt att ge dig kunskap och praktiska övningar vad du kan göra för att leva i flow med årets olika skiftningar. Ditt magiska liv är inte bara ett enstaka kurstillfälle, som ger dig en tillfällig energiboost - det är ett unikt program som också kan hjälpa dig att verkligen skapa ett magiskt liv.

Ditt magiska liv är en unik utbildning, där vi kombinerar det västerländska med det österländska, där vi integrerar inre processer med yttre verklighet, där vi blandar den teoretiska utbildningen med många praktiska övningar, allt för att du ska kunna få flow och högsta kvalitet i ditt liv.  Ingen annan utbildning ger dig denna kombination av kunskap, praktik och fysisk utövning i kombination med mental träning och att lära nya inre processer för att uppnå sina mål i livet.

Som de flesta idag har viss kännedom om, så kan du inte separera ditt fysiska jag från ditt mentala jag.  Du kan inte heller separera en person från resten av världen, då allt som händer runtomkring oss påverkar oss, antingen direkt eller indirekt.  Det är därför vitalt att tänka på och jobba med hela människan i kombination  med naturen.

Ditt magiska liv utgår därför från ett holistiskt tänk, om att du är en individ i världen, där du har olika roller i livet, olika interna och externa krav och att du mår bäst när du kan hantera dessa roller och krav, samt då ditt fysiska jag och ditt mentala jag samverkar för att skapa ditt magiska liv.

I Ditt magiska liv visar vi inte bara, enkelt och tydligt, på vad det är som påverkar ditt liv på daglig basis, vi använder också kraften i ditt undermedvetna för att reflektera och hitta det som tar energi samt ger dig energi.  Vi använder och lär ut ett antal verktyg som inte bara hjälper dig att förstärka det som är bra och positivt i ditt liv och ger energi, utan också förminskar det som är mindre bra och tar energi.  Vi hjälper dig skapa nya stärkande vanor och tankesätt, så att du känner att du äger processen, att du har kontrollen.

Efter alla 5 delkurserna har du allt du behöver för att fortsätta att utvecklas och du vet hur du bäst kan utnyttja säsongernas speciella skiftningar för att ta dig framåt i livet, med minimala ansträngningar.  Du har då samlat på dig ett helt kartotek av verktyg och tekniker som du får med dig, som lätt kan anpassas till dig som individ och din unika situation, så att du får ett eget unikt program.  

Förutom en arbetsbok för varje delkurs, innehållande kursens olika verktyg samt träningsbok, får du dessutom ett steg-för-steg-program som hjälper dig att fortsätta att utvecklas mot dina mål och visioner och som håller dig på rätt kurs. Med arbetsboken och steg-för-steg-programmet bibehåller du momentum, inspirationen och håller energin uppe och, förutom att uppfyllas av större självkänsla, självförtroende och större tillit till dig själv, så kommer du att uppleva kontinuerliga framgångar i livet.  Dessa kommer ge dig glädje, lycka och uppfyllelse i livet.  Du kommer att bli starkare och starkare som individ och du kommer att få uppleva ett liv fyllt av kontinuerliga framgångar.

Läs mer om respektive delkurs genom att följa länkarna nedan.

På och efter avslutade delkurser finns det också möjlighet till coaching i grupp eller individuellt samt mentorskap. 

Programmet - Ditt magiska liv

Ditt magiska liv består av nedanstående 5 utbildningsdelar.  Läs mer information om dess innehåll och utbildningsdatum på respektive utbildnings sida.

 Du kan anmäåla dig till samtliga 5 utbildningar, eller till vald utbildningsdel nedan, eller på respektive utbildningsdels sida.

 

För maximal effekt består Ditt magiska liv av nedanstående 5 delkurser

DittMagiskaLiv ReflekterandeVinter 600x400 1.0 

Reflekterande vinter


Vintern är en tid för stillhet, reflektion och eftertanke.

Läs mer 

 
DittMagiskaLiv KreativVar 600x400 1.0 

Kreativ vår


Våren är möjligheternas tid – livskraft och energi spirar!

Läs mer 

 
DittMagiskaLiv EldigSommar 600x400 1.0 

Eldig sommar


Sommaren står för värme, eld och kraft. Och även inspiration, nya influenser och utveckling.

Läs mer 

 
DittMagiskaLiv NarandeSensommar 600x400 1.0 

Närande sensommar


Sensommaren karaktäriseras av näring, mognad, balans, inre styrka och stabilitet.

Läs mer 

 
DittMagiskaLiv VitalHost 600x400 1.0 

Vital höst


Höstens nyckelord är kommunikation, klarhet, att samla kraft och att ta in livet.

Läs mer 

 

Blissful Living

c/o Wesley Enterprises Vision of Excellence AB, Robertshöjdsgatan 14, 416 78 Göteborg 0735-732 420, 0706-784 251