Registrera dig

Varför behöver vi lyssna inåt i turbulenta tider?

Kära vän. Vi befinner oss i en turbulent tid. Oro för hälsan, och att system som vi förut har förhållit oss till krackelerar. 
Vi vill ge dig något att förhålla dig till utifrån vår utbildning DITT MAGISKA LIV.
Ta del av 5 perspektiv som ökar din medvetenhet, ger lugn och framtidstro.

De 5 perspektiven vi utgår ifrån:

1. Det holistiska perspektivet
Att se helheter gör att du tar rätt beslut. Det som händer nu är att vi går från ett separationsperspektiv till ett enhetsperspektiv. Vi har blivit lurade att se världen fragmenterad för att vi skulle gå på det som de mörka ledarna ville att vi skulle se. Nu krackelerar systemen och allt kommer i ny dager för oss alla. Att se att detta är något nödvändigt, kan ge oss trygghet i att förstå att världen håller på att vändas rätt igen.
Det är skakigt, men det går över och allt blir bättre för oss.
Kärlek är det som läker, inte separation och rädsla.

2. Själsperspektivet
Vi har blivit fråntagna möjligheten att se sammanhangen med vår själsliga ursprungskälla genom att bland annat tillsätta fluor i massor av saker. Fluoret påverkar tallkottkörteln så att dess sändnings- och mottagningsfunktion har blivit nedsläckt.
Det växer fram en kraftfull insikt om att vi blivit lurade att tro att vi bara är en kropp och att den är mekanisk.
Vår kropp är det mest fantastiska instrument som skapats och är gjord för att vi ska veta vår tillhörighet. När vi vibrerar i en högre frekvens så blir vår medvetenhet om detta tydlig. Vi märker att VISDOM måste till för att klara av att leva på jorden. Då blir vi harmoniska människor som är varsamma om allt levande.
Då lever vi med systemet istället för emot det.

  • Lyssna inåt, meditera, stärk sammankopplingen med ditt ursprung – då går du inte vilse i livet, kära vän.

3. Attityd perspektivet
Attityden vi människor har utgått från är att allting är brist. Allt, precis allt, i vårt samhälle bygger på detta. Vi har förlorat perspektivet i vår alltför snabbt snurrande värld och kan inte hitta en punkt att hålla i som saktar ner farten.
Vi är indoktrinerade till att tro att vi inte är tillräckliga i oss själva. Vi har inte tillräckligt, alltså måste vi kliva på varandra för att få mer av allt för att vara lyckliga och lyckade som människor.

4. Ditt utgångsläge nu
Just nu ska du bara vänta, lyssna inåt, skapa band med din inre källa. Ingenting annat är viktigt.
Nu är tid att umgås i familjen, vara i naturen, bara vara i nuet. Känna tillit till att det finns en god världsordning som vill oss väl.
Men, för att förändra så stora obalanser behövs tid, och det blir skakningar som kommer att upplevas som negativa för många. Men det blir bra när det rättats till för er.
HA MOD OCH TILLIT, DET ÄR DET BÄSTA!

 5. Vinnande vanor
Att skapa rutiner i våra liv när det är oro runt oss, det är det bästa vi kan göra nu. Vardagliga små rutiner som skapar balans i det obalanserade.
Detta skapar en trygghet i det lilla när det är turbulent i de stora strukturerna.

Kära människobarn, allt bygger på kärlek i sitt ursprung, och det kommer att bli så mycket bättre för er än ni kan ana.
Så ha tillit, kärleken segrar alltid. Det finns ingen högre frekvens än kärlek!

Med kärlek och ljus,
Laila & Lotta


P.S. Vill du ha hjälp på vägen?
I vår e-bok 51 tips till vitalitet och livslust finns just 51 tips på hur du med hjälp av årstidsbaserad hälsa kan anpassa livsstil, kost, rörelse, mental & själslig hälsa så att det samstämmer med årstiden.  Där kan du också lära dig mer om de 5 flödena som existerar under året och varje årstids karaktäristiska drag, samt hur du kan använda detta till din fördel.
Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och få e-boken - helt GRATIS.
Skicka ett mail till  så sänder vi e-boken direkt till dig.

Vill du ha mer konkret vägledning eller vill fråga något - kontakta oss, så berättar vi mer om utbildningar, kurser, retreats och mentorskap - som hjälper dig till maximal hälsa och att vara ditt bästa jag!

P.S. Vill du veta mer om DITT MAGISKA LIV?
Utbildningen DITT MAGISKA LIV är skapad för att hjälpa dig till stärkt självledarskap, mer energi & livslust - så att du kan njuta till fullo av livet.
Den består av 5 delkurser, en i varje årstid. 

Genom att praktisera årstidsbaserad hälsa - att du anpassar livsstil, övningar, kost och träning utifrån årstidens karaktäristiska drag - lever du i samklang med dig själv, naturen och Moder Jord. 
Vinsterna är många - för dig medför det att du maximerar din hälsa, både fysiskt, mentalt & själsligt.  Du håller dig friskare, har mer energi och kan njuta mer av livet.
Naturen och Moder Jord har chans att återhämta sig, miljö och artrikedom förbättras och vi kan alla ingå i ett hållbart sammanhang där balans och harmoni råder.
Den Nya jorden är på väg att skapas.
Och DU får vara med att göra det!

Blissful Living

c/o Wesley Enterprises Vision of Excellence AB, Robertshöjdsgatan 14, 416 78 Göteborg 0735-732 420, 0706-784 251