Registrera dig

Nu när du summerat 2018 är det dags att börja blicka framåt mot det nya året som ligger framför dig. 
Hur underbart vill du att ditt 2019 ska bli?
Gör så här: 

Börja med att rikta uppmärksamheten till allt du är tacksam för i ditt liv.  Ta några djupa andetag ochkänn hur tacksamheten värmer i ditt hjärta och får dig att le.
I detta mentala tillstånd är du redo att skapa ditt lyckosamma år!


STEG 1 - Lev med Medvetenhet 
För dig som deltagit i DITT MAGISKA LIV - Vital Höst, titta i din arbetsbok på sid 9, Livs-kompassen.  Använd frågorna för att känna efter vad du vill ha in i 2019.  För dig som inte gått delkursen är frågorna:

* Vad vill du ha mer av i ditt liv?

* Vad vill du ha mindre av i ditt liv?

* Vad vill du börja med / införa?

* Vad vill du sluta med / ta bort? 

Utgå ifrån tankeleken att du står vid 2019 års slut och ser tillbaka på året - Hur vill du känna dig?  Vad vill du ha upplevt? (Se del 1 - Tack och avslut av 2018 för fler förslag på frågeställningar).

STEG 2 - Attrahera det du vill ha
Titta sedan på sid 10 i arbetsboken för Vital Höst, Livs-kompassen Önskelista. Genom att fokusera på det du vill ha mer av i ditt liv, gör du dig öppen för att ta emot det i ditt liv. 
Skriv ner det du önskar dig och hur du vill att ditt liv ska vara.  Skriv i din Klokbok, mobilen eller på ett ställe där du lätt kan spara det och använda det.  Läs dina önskningar o beskrivning av hur du vill att ditt liv ska vara, varje dag.  Känn önskan i dig och fyll dig med förväntan.

För er som varit med på delkursen Kreativ Vår, så kan du se på sid 10 i arbetsboken, Livshjulet.  Det hjälper dig att få ett tydligare perspektiv på hur ditt liv ser ut idag och hur du vill att det ska vara.  Du kan lättare se vilket / vilka områden du vill lägga kraft på för att förbättra ditt liv.


STEG 3 - Lyssna till din inre vägledning
I DITT MAGISKA LIV har vi pratat om att det sker ett paradigmskifte nu och vi går från Egots era (utgångsläge – bristtänkande) till Själens era (att allt finns i överflöd att ju mer vi ger ut desto mer kommer tillbaka). Det innebär att vikten och förståelsen att de själsliga verktygen kommer att bli mer centrala i vars och ens liv som är medvetna om detta. 

Nu kan du sätta dig och meditera över 2019. Stilla dig, gå in i kroppen, lyssna på din andning, bara lyssna tills du känner att du landar i stillhet.
Fråga sedan din själ vilka mål som kommer att leda dig rätt under det nya året. Stanna i stillheten och lyssna. Skriv ner de svar du får eller beskriv bilderna som dyker upp. Känn glädjen i detta.


STEG 4 - Skapa din visionboard
Skapa en visionboard - en själstavla för dina mål för 2019. Sätt den så du ser den varje dag och gläds åt allt det fantastiska den gestaltar.
Kanske finner du att vissa mål inte prioriterades av själens vägledning, stryk då dem och lyssna till den inre guidning du får.

STEG 5 - Dags för action!
Skriv in i din kalender och blocka tid för det som du vill ha mer av i ditt liv. När det ska starta, hur du ska göra det, när på dygnet osv.

STEG 6 - Integrera lycka och välgång
Tänk dig nu att det är i slutet på 2019 är du står och tittar tillbaka på ditt år. Vad vill du känna då?  Vad vill du ha upplevt, lärt dig och njutit av?  Vilka människor har du umgåtts med och vad har ni gjort tillsammans?  Ta några djupa andetag, känn hur det pirrar i dig av glädje, lycka och tacksamhet! 

Med önskan om Lycka och Välgång!

Lotta & Laila

Blissful Living

c/o Wesley Enterprises Vision of Excellence AB, Robertshöjdsgatan 14, 416 78 Göteborg 0735-732 420, 0706-784 251