Registrera dig

Hållö sommar retreat

Prioritera för en gång skull det viktigaste i ditt liv

Njut av dagar i total närvaro med mental och själslig påfyllnad

Följ med på ett par oförglömliga dagar av total stillhet, avkoppling och tid för dig själv, då du kan reflektera och stärka dig själv

 
 
Dags för handling

Hållö sommar retreat


 
 
Det är genom forsning bevisat att ju mer automatiserade och uppkopplade vi blir i vårt samhälle, desto större behov har vi människor för att komma ut i naturen och att hitta sätt för avkoppling, reflektion och återhämtning, för att fortsätta må fysiskt och framför allt mentalt bra.
 
När du följer med oss på våra retreat-dagar på Hållö i det vackraste av den Bohuslänska skärgådrden, strax utanför Smögen, så kommer du att få en enastående upplevelse som du inte kan få någon annanstans.
 
Här får du möjlighet att, tillsammans med andra likasinnade, hitta dolda sidor av dig själv som du för länge sedan begravt djupt inom dig, för att klara av din vardag.
 
Dessa 3 dagar kommer att ge dig en avkoppling och ro som du sällan skådat, samt tekniker och övningar som du tar med dig hem för att på ett effektivt sätt möta vardagens alla yttre faktorer och utmaningar. Dessa dagar kommer att ta dig ytterligare ett steg närmare ett långt hälsosamt liv i överflöd.
 
Dags för handling

Utan dig stannar din värld


Vore det inte underbart att för en gång skull kunna lägga tid och omsorg på dig själv?   Du är ju faktiskt det viktigaste i ditt liv!  
 
Om du inte mår bra, inte har en god fysisk och mental hälsa, om du inte har den energi som du behöver varje dag, hur ska du då kunna bidra till dig själv och alla andra i ditt liv?
 
Som du säkert redan vet så innebär kontinuerlig press, stress och oro inte bara att man upplever att det är jobbigt och problematiskt att klara av vardagen.  Det bidrar inte bara till sjukdomar och olycka.  Det bidrar även till för tidigt åldrande.
 
Vi är övertygande om att det inte är ett resultat som du längtar efter.  Ta därför hand om: DIG!
 
 

Ju mer press, desto större behov av tid för dig själv


De flesta människor i dagens samhälle är så uppslukade av sina "måsten" och "borden" att de inte tar sig tid till att vårda sig själva och sin hälsa.
 
Det gör att allt fler i vårt moderna samhälle upplever större och större press från arbete och familj.  En press och en stress som de inte har kontroll över, som skapar konstant ohälsa.
 
En av anledningarna till att människor mår dåligt är bland annat att de inte prioriterar sig själva, sin fysiska och mentala hälsa och sitt välmående. 
 
 
Dags för handling

Att satsa på dig själv under 3 fulla dagar är bara början


 
Du vet mycket väl, att göra en satsning på dig själv under bara ett par dagar, egentligen inte är tillräckligt.  Du, precis som alla andra människor i världen, har ett behov av att regelbundet fylla på med egen omvårdnad.  Du måste kontinuerligt göra sådana aktiviteter som ger dig glädje, styrka och energi.
 
Du måste ha kunskap och rutiner som stärker dig i ditt liv - varje dag!  
 
Du har nu möjlighet att särskilja dig från merparten av alla människor på jorden och avsätta tid till dig själv.  Hitta det som fungerar för dig i ditt liv och du kan åstadkomma saker du aldrig trodde var möjliga.
 
 

Blissful Living presenterar

Hållö Sommar Retreat

Hållö Sommar Retreat

Ett par oförglömliga dagar av total stillhet, avkoppling och tid för dig själv

Ta chansen att reflektera och utforska ditt sanna jag

 
 
Du kanske undrar hur du ska kunna få till den kunskap samt de rutiner och vanor du behöver för att kontinuerligt må bra, ha en god hälsa och den energi som krävs för att på bästa sätt bidra till ditt eget och andras liv?
Det är precis det som Hållö Sommar Retreat är till för!
 
Det är ett ypperligt tillfälle för dig att spendera 3 fulla dagar i en otroligt fridfull, rofylld och stärkande skärgårsmiljö som du inte kan uppleva någon annanstans.
 
Här kommer du få möjlighet att lära känna dig själv på ett helt annat sätt än du är van vid.  Det är en möjlighet för dig att göra ett avstamp in i en värld där du prioriterar dig och ditt välmående, så att du sedan kan fylla på med mer goda vanor för ökat välmående och ökad livskvalitet - för ett liv i överflöd!

Denna vistelse inluderar bland annat: 

 

 • En vistelse i och nära naturen där du upplver hur otroligt storslaget och matestätiskt miljön är.  Du lär dig hur den omgivande miljön stimulerar dig till nya upplevelser, ny inspiration och ny energi, både fysiskt och mentalt.
 • Fysiska och mentala övningar, med bland annat yoga och qi-gong som lär dig att befinna dig i ett sammanhang bortanför vardagens krav och omständigheter.  Aktiviteterna kommer att visa dig hur du kan vara grundad i dig själv, där kroppen, sinnet och själen får sin egen uppmärksamhet.
 • Genom kraftfulla övningar och samvaro, kommer du inte bara att uppleva lugn och harmoni, utan också tekniker för att återknyta bekantskapen med ditt allra innersta jag.  Du kommer att öppna dina sinnen, bli vaken för dina behov och det som du mår bra av, samtidigt som du upplever en stillhet och ett lugn i våra guidade meditationer.
 • Tillsammans med de andra deltagarna, i denna storslagna miljö, lär du dig att stanna upp, släppa taget om allt runt omkring och reflektera över vad sm är viktigast för dig.  Det ger dig en möjlighet att skapa nya vanor och rutiner, eller en ny riktning i livet, mot nya resultat, på ett sätt som stärker dig.
 • Magnifika promenader i naturreservatet, uppfriskande bad i det turkosgröna havet och bastubad i Hållö naturhamn, samt avslappnande massage (bokas separat) ger upphov till mycket skratt,glädje och njutning.
 • Inspirerande och god hälsam mat bidrar till ett utökat välmående.
 • Alla aktiviteter är anpassade för att du ska kunna var dig själv, få möjlighet till reflektion, fylla dig själv med ny energi, samt ge dig kunskap och verktyg för att stärka dig i livet

Våra coacher har många års träning och utbildning och finns till för att stimulera dig, utmana dig själv och vägleda dig till nya möjligheter i livet.
Och framför allt så finns de där för att vägleda dig till en orienterad upplevelse i ditt yttre och ditt inre, så att du får möjlighet att återknyta med ditt sanna jag.

Visst skulle det vara underbart att kunna ha kvalitetstid med dig själv, fylla på energi och skapa vanor som stärker dig i din vardag och ett liv där du upplever lycka och välgång?

 

Ta del av vår succé från

Hållö Sommar Retreat 2018

Ett par magiska dagar på Hållö med insikter och inåtblickar

Se mer information om Hållö Sommar Retreat 2018.  Klicka här...   ->

Hållö sommar retreat

Under 3 dagar, 25-27 juli 2019, har vi hyrt hela vandrarhemmet Utpost Hållö, så att du får uppleva lugnet och den sköna atmosfären av Hållö – en oas i Västerhavet ... bara 15 minuters båtfärd från Smögen.
 
Njut av dagar i total närvaro, med mental och själslig påfyllning.
 
Vi gör yoga och Qi Gong ute på klipporna, med himlen och havet som inramning. Salta bad i det kristallklara vattnet, heta bastubad och promenader i det vackra naturreservatet.
 
Vi gläds åt härlig gemenskap, god mat och stärkande gröna drinkar.
 
Vi stillar oss i meditation, på egen hand eller tillsammans. I stunder av stillhet fylls du av total närvaro och möter dig själv. En känsla av ödmjukhet och tacksamhet för livet. Du finner klarhet som gör att du kan leva i sanning och äkthet.
 
På denna retreaten ger vid dig möjlighet att stanna upp i tid och rum och att bara vara. Vi inspirerar dig till hängivenhet och att förverkliga dina drömmar att leva ett liv i överflöd.
 

Föreställ dig att...

dina bara fötter möter de sammetslena klipporna, en ljummen fläkt snuddar din kind och viskar i ditt öra, din blick sveper ut över ett oändligt blått, soldränkt hav och när du vänder ansiktet uppåt häpnar du över intensiteten i den klarblå himlen. Du tar ett djupt andetag genom näsan och doften av sol, salt hav och tång kittlar dina sinnen. Havets rogivande melodi leker i bakgrunden.
 
Du fylls av lugn, storslagenhet och en känsla av att vara bortom tid och rum – i ögonblicket existerar bara du och naturen!

Upplev och lär hur du skapar stunder av stillhet och reflektion för att snabbt hitta vålmående och energi, av Lotta Wesley & Laila Karlsson - Sveriges ledande utbildare inom Energi- och Årstidsbaserad holistisk hälsa.

Lotta har en lång erfarenhet bakom sig som pedagog och entreprenör.  Hon har över 20 års erfarenhet av att utveckla individer till trygga, självständiga personer med framtidstro.  Lotta är certifierad NLP Coach, NLP business coach, Hälsocoach och Kostrådgivare. Hon genomför coaching, föreläsningar och utbildningar som lär ut verktyg & strategier inom mindset, stresshantering, målsättning och personlig utveckling.

Laila Hon har över 40 års erfarenhet av pedagogiska och kreativa processer. Hon är diplomerad Qi-Gong lärare och håller utbildningar i Vedic Art. Hon utbildar och guidar sina kunder till att utveckla sin fulla potential. Laila inspirerar människor att utvecklas och våga ta för sig av livet.

Tillsammans driver Lotta & Laila Blissful Living, vilket fokuserar på att hjälpa människor till ett liv i överflöd, genom att stärka den mentala och fysiska hälsan ur ett energi- och årsbaserat holistiskt perspektiv. Blissful Living inriktar sig på livsstilsförändringar, med hjälp av verktyg och tekniker för såväl ditt fysiska jag som ditt mentala jag.

DAG

1
 

Samla & Landa

 

Vi samlar ihop oss och hälsas välkomna. På denna första dag får du möjlighet att också finna avkoppling och stillhet, och att börja landa i att detta är några dagar som är bara för dig, där du kan utforska ditt inre sanna jag.

DAGENS HÅLLPUNKTER

 
 • 11.00Samling och välkomsthälsning
 • 11.30Lunch
 • 12.30 - 14.30Guidad vandring på Hållö
 • 14.30 - 15.30Fri tid för avkoppling, bad etc
 • 16.00 - 17.00Yoga på Slättehälla
 • 18.00Middag
 • 19.00 (ca)Samling och afton-meditation

DAG

2
 

Reflektera & Uppleva

 

Dagen handlar om att landa ännu mer i ditt inre, att hitta stillheten och reflektera, samtidigt som du får möjlighet att uppleva både interna och externa under.

DAGENS HÅLLPUNKTER

 
 • 07.30-08.45Qi-Gong på Slättehälla
 • 08.45Frukost
 • 09.15-10.00Samling, tema för dagen
 • 10.00 - 12.00Reflektionstid kring temat
 • 12.00 - 13.00Lunch
 • 13.00 - 15.30Fri tid för bad, reflektion etc Massage (extra)
 • 16.00 - 17.00Yoga
 • 18.00Middag
 • 19.00 (ca)Samling och afton-meditation

DAG

3
 

Stillhet & Närvaro

 

Idag går vi ännu djupare det inre.  Förutom att lära dig att finna stillhet i dig själv, oavsett omgivning, så lär du dig att vara närvarande i nuet och vara ett med ditt inre.

DAGENS HÅLLPUNKTER

 
 • 07.30 - 08.45Qi-Gong
 • 08.45Frukost
 • 09.15 - 11.00Fri tid för bad, sol, avkoppling etc
 • 11.00 - 12.00Städning och packning
 • 12.00Lunch
 • 13.00 - 13.45Meditation & Närvaro
 • 14.00 - 15.30Samling för reflektion och summering av retreatet Fika, avslut och återfärd till Smögen
Dags för handling

Varför du behöver följa med till Hållö Sommar Retreat
 
 • Du lär dig hantera stressen i vardagen.
 • Du lär dig att finna ro och koppla av när du är ledig.
 • Du kommer att hitta vanor som håller dig frisk, istället för att vara sjuk eller lite småkrasslig under längre perioder.
 • Du lär dig hur du kan hantera aktiviteter och människor som annars dränerar dig på energi.
 • Du lär dig meditation för att inte ofta eller ständigt vara trött, utan istället ger dig energi och styrka.
 •  Du lär dig att genom mediation, mental styrka och fysiska övningar så kan du finna ro och styrka att bättre hantera livets utmaningar.
Även om Hållö Sommar Retreat framför allt är till för du ska få möjlighet att hitta total avkoppling med mental och själslig påfyllnad, så kommer du, genom de mentala och fysiska övningarna, lära dig många tekniker på hur du kan må bättre i vardagen.  Du lär dig hur du får mer energi och tacklar utmaningar, så att du lyckas bättre i livet - på din resa till totalt överflöd.
 
 
 

Snabba dig att omgående boka

Hållö Sommar Retreat

Hållö Sommar Retreat

Ett par oförglömliga dagar av total stillhet, avkoppling och tid för dig själv

 

 

Detta ingår i paketet: 

 • Helpension, inkl te / kaffe, grön drink & frukt
 • Boende, del i rum
 • Yoga & Qi Gong stunder
 • Meditation
 • Bastubad
 • Guidad naturvandring på Hållö
 • Massage (att bokas extra)
 • Coaching & utvecklande samtal i grupp

25-27 Juli 2019

Begränsat till 20 deltagare

 

5.900 SEK

Detta händer efter din anmälan

 

 1. Du får ett mail där du bekräftar din anmälan
 2. Efter att du bekräftat din anmälan kommer du att få ett mail med detaljer om Hållö Sommar Retreat.  Din plats är säkrad då du betalt in anmälningsavgiften.
 3. Du kommer senare att få mer detaljerad information om inbetalning av resterande del av avgiften.

Välkommen!

Blissful Living

c/o Wesley Enterprises Vision of Excellence AB, Robertshöjdsgatan 14, 416 78 Göteborg 0735-732 420, 0706-784 251